Täydet taskut

Miten vuokrattu markkinointipäällikkö toimii?

  • Osa-aikaisena markkinointipäällikkönä työskentelen yrityksesi markkinoinnin eteen yhden päivän viikossa.
  • Työskentely tapahtuu pääosin etänä, mutta tapaamisia/läsnätyöskentelyä on hyvä toteuttaa säännöllisesti. Mielelläni työskentelen yhdessä esimerkiksi päivän kuukaudessa.
  • Yksi päivä on 6 tuntia markkinoinnin suunnittelu-, toteutus- ja mittaustyötä.
  • Se voi sisältää mitä tahansa prioriteettilistan kärjestä löytyvää työtä. Esimerkiksi blogikirjoituksen kirjoittaminen, uutiskirjeen laatiminen ja lähettäminen, analytiikan seuranta, nettisivujen päivittäminen tai uusien rakentaminen, sosiaalisen median päivitykset mainonnan kera tai puhdas suunnittelu- tai strategiatyö.
  • Tarpeen mukaan tulen myös kentälle - messuille, oman työntekijän tai itse yrittäjän tuuraukseen.
  • Joustoa löytyy - pienyritys- ja start-up -elämä voi olla aika hektistä, joten joskus voi joutua soveltamaan. Pidän siitä.

Varaa myös omaa aikaasi prosessiin

Älä huokaise vielä. Etenkin alussa on luvassa erittäin tärkeä ja aikaavievä osuus – kaiken tarvittavan tiedon jakaminen.

Koskee niin liiketoiminnallisia tavoitteita (pitkä ja lyhyt), tuotteita ja palveluita, yrityksen tapoja, heikkouksia ja vahvuuksia, kilpailijoita, historiaa, entisiä asiakkaita, nykyisiä asiakkaita ja tulevia asiakkaita.

Mitä tarkemmin nämä saadaan määriteltyä, sitä nopeammin pääsemme itse asiaan, eli selvän toimintasuunnitelman kanssa kohti uusia asiakkaita.

Markkinointipäällikön vuokraaminen sopii sinulle, joka haluat

Kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa

Ulkoistaa markkinointitöitäsi

Lisää markkinointihenkilökuntaa

Oppia itsekin lisää markkinoinnista

Aloittaa uutta liiketoimintaa

Työkaverin minimiriskeillä

Kasvua kiitos!

Vuokrattu markkinointipäällikkö on hyvä vaihe kasvuhakuiselle yritykselle, joka pitää oman markkinoijan palkkaamista turhan isona riskinä tai jolle se on liian aikaista.

Monella yrityksellä on paljon markkinoijalle sopivaa tehtävää, mutta ei aina mahdollisuutta tarjota kokoaikaista työtä. Silloin ratkaisuna on osapäivätyöt, joita haluavia ammattilaisia on tarjolla rajoitetummin.

Ero omaan työntekijään on, että työsuhteen sijaan kyseessä on toimeksianto, josta tehdään palvelusopimus. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voi päättää silloin, kun siltä tuntuu.

Työnantajavelvotteita ei myöskään tule, vaan palkkio sisältää kaikki normaalisti työnantajalle kuuluvat kulut.

Varaustilanne kevät 2020

0 päivä/vk
vapaana

Ylläoleva luku kertoo tällä hetkellä vapaasta työajasta. 100 % tarkottaisi, että olen täysin vapaa uusille markkinoitaville kohteille, kun taas 0 % tarkottaisi, että aikani on tällä hetkellä loppuunmyyty.

Jätä viesti, niin jutellaan

Jos haluat, että soitan sinulle, jätäthän viestiin myös puhelinnumerosi (jos yritykselläsi ei ole nettisivuja tai sieltä ei löydy puhelinnumeroasi) ja toivomasi soittoajankohdan.

Toteutus ja hinnasto

Yksi päivä viikossa

1 000 € / kk + alv
  • Sisältää yhdessä sovitut markkinoinnin työt
  • Läsnä tai etänä
  • Ei määräaikaa
Close Menu