Haluaisitko omat nettisivut?

Olen tehnyt ensimmäiset nettisivuni vuonna 2005. Myös nämä sivut on omatekemäni. Voin tehdä tällaiset sivut myös sinulle.

Näiden sivujen valmistamiseen meni kaksi työpäivää. Teen tällaiset sivut myös sinulle hintaan 1 500 € + alv. Sivut on rakennettu WordPressille, teemana on riisuttu OceanWP ja sivunrakentajana on Elementor.

Voit myöhemmin päivittää sivuja myös itse ilman koodiosaamista. Autan sinua sivujesi päivittämisen oppimisessa.

Jos sinulla on jo nettisivut, voin myös yrittää elvyttää vanhoja nettisivujasi. Varaudu kuitenkin siihen, että tietotekniikka kehittyy valtavan kovaa vauhtia. Todennäköisesti pääset halvemmalla, jos tehdään vain suosiolla uudet nettisivut.

Suunnitteluvaihe

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä muutama asia, joita tulen kysymään sinulta ennen nettisivujen rakennusprosessin aloittamista.

Nettisivujen tavoite

Miksi haluat nettisivut? Mitä haluat nettisivujen tekevän? Onko se tiedonvälityksen takia, näkyvyyden (esimerkiksi Googlen) takia vai haluatko tehdä myös myyntiä suoraan nettisivujesi kautta? Jotta tavoitteet voidaan saavuttaa, ne pitää määritellä ennen nettisivujen tekemistä.

Sivuston ulkonäkö

Kauneus on katsojan silmissä. Miltä haluaisit nettisivujesi näyttävän? Tiedätkö jotkut hyvät nettisivut, joista haluaisit ottaa mallia omiin nettisivuihisi? Pieni googlaus kannattaa aina. Kirjoita Googleen hakusanaksi esimerkiksi "100 best website templates 2020", selaa vaihtoehtoja ja listaa niistä asioita, joista pidät.

Tekstit

Tekstien osalta olennaista on, että kirjoitat auki vähintään sen, mitä yrityksesi tekee. Kirjoita auki kaikki ne palvelusi hintoineen, joita haluaisit myydä jatkossakin. Kirjoitusvirheitä tai tekstin sujuvuutta ei tarvitse tässä vaiheessa miettiä, kunhan saat sanaoksennettua perusasiat ulos.

Kuvat

Onko sinulla nettisivuille haluamasi kuvat jo valmiina? Jos kuvat eivät ole olennaisia liiketoiminnassasi, voimme valita yhdessä kuvituskuviksi kuvapankeista löytyviä kuvia. Jos sinulla on valmiiksi kuvia, ne kannattaa kerätä jo valmiiksi yhteen, ehkä jopa valita sieltä muutama suosikkikuva.

Rakennusvaihe

tulossa

Nettisivujen hinta

Nettisivujen rakentaminen

1 500 € + alv
  • Sisältää max 5 sivua
  • Analytiikkaseurannan asennus
  • Kevyt hakukoneoptimointi
  • Kuukauden käyttökoulutus

Esimerkkejä

tulossa

Ota yhteyttä